Българските БТР-и потеглят към Украйна

1
Първият от тях беше натоварен на платформа за ЖП гара Нови Искър
Първият от тях беше натоварен на платформа за ЖП гара Нови Искър Снимка: БГНЕС

Първият от тях беше натоварен на платформа за ЖП гара Нови Искър

Официално започна извозването на БТР-ите ни за Украйна. Първият бронетранспортьор беше изкаран по обяд днес от базата на Главна дирекция „Жандармерия” и натоварен на платформа, за да бъде оставен на ЖП гара Нови Искър.

В края на миналата година депутатите приеха законопроект за ратифициране на Споразумението между външното министерство на България и Министерството на отбраната на Украйна за безвъзмездно предоставяне на бронирана транспортна техника. Бронетранспортьорите, които трябва да бъдат изпратени, са общо 110.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    В България има 2 вида,русороби...
    сбъркал си ванчо - три вида, третият е Ванка с танка
  • 15
    11
    до 9
    Ти защо не си заминал да мреш за укронацистите или не си имигрирал в някоя евроамериканска педерастка държава? Аз мога да ти кажа защо. Защото си простак, който става силен, не като вдига гири, ами като вдига бири, силен си на масата с ракията и салатата. Ама нито знаеш чужди езици, нито имаш квалификация, в евроамериканския педерастки свят искат хора, които да са им полезни или някакви черни маймуни за бройка, ти нито ще си полезен, нито си черна маймуна, така че надежда за теб там няма. За теб надежда има само да отидеш да умреш в усрайна и после никой да не те помни че си отишъл даже.
  • -12
    10
    Ванка с танка
    В България има 2 вида,русороби и нормални....
  • -11
    9
    ДО ОСМИ
    Ами стягай си чемодане, бежи на вокзал и хващай поезда за Москва. Остави нормалните хора да се развиват както трябва и както искат.
  • 10
    8
    чичомиткобрат до 3
    Телефона ми е китайска марка, не защото нямам избор, а защото поддържвам Китай, ако имаше руски телефони и руски щях да ползвам, но няма. Един път ходих на студентска бригада в САЩ, видях че не е нищо особено, след това на почивка само в България и от време на време в Източна и Югоизточна Азия колкото да се види свят. Запада е прекалено много overrated и хората почнаха да го разбират вече. Само някакви мухльовци като тебе, които от детската градина до ковчега живеят с комплекс за малоценност, че не са се родили западняци или някъде из великия запад, още се подмокрят като си помислят за запада. Истината е, че дори България да я направят 51ия щат на САЩ или да изместят седалището на ЕС от Брюксел в Русе, България по-добре няма да стане, не знам как по-ясно да ти го кажа. Докато хората са бавноразвиващи и неграмотни, и гласуват за ГЕРБ и ППДБ, няма да се оправим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари