Български футболисти попаднаха в снежен капан в Турция

0
Автобусът с отбора на футболен клуб „Марица” (Пловдив) е блокиран повече от 22 часа на магистралата на около 20 километра от летището в Истанбул.
Автобусът с отбора на футболен клуб „Марица” (Пловдив) е блокиран повече от 22 часа на магистралата на около 20 километра от летището в Истанбул. Видео: NOVA

Футболистите на „Марица” (Пловдив) попаднаха в снежна блокада в Турция

 Тимът е бил принуден да нощува в клубния автобус на път за Истанбул. Оттам те вчера трябваше да се качат на самолета за Анталия, където отборът трябва да започне подготвителен лагер, съобщава gong.bg.

Автобусът с отбора на футболен клуб „Марица” (Пловдив) е блокиран повече от 22 часа на магистралата на около 20 километра от летището в Истанбул.

„Има бензиностанция на около 3 километра. Някои от момчетата отиваха пеша да взимат вода и храна, защото ни свършиха запасите. Малко е труден прехода дотам през преспите”, заяви за NOVA Йордан Влашки, президент на ФК „Марица Пловдив”.  

Централната автобусна гара на мегаполиса Истанбул няма да обслужва пътници. Беше въведена и временна забрана за влизане в областта. Хиляди пътници се оказаха блокирани на двете летища в Истанбул, които и днес няма да изпълняват полети заради силния снеговалеж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    darkaveng
    Глобално затопляне, казваш! Не, не сме слушали! Де гиди "зелени идиоти", дека сте, да обясните к'во става!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари