Българка стана Мис Баба Европа

1
Сияна Йорданова е на 52 години и изглежда прекрасно
Сияна Йорданова е на 52 години и изглежда прекрасно Снимка: Фейсбук

Сияна Йорданова е на 52 години и изглежда прекрасно

Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба за Стария континент, предава NOVA. Новата Мис Баба Европа е от Варна и е на 52 години.

Тя има 2 деца и една внучка.

Завършила е специалност „Национална и корпоративна сигурност“, но работи в сферата на строителството и недвижимите имоти.

През последните години се занимава със създаване на картини и скулптури. Участва активно в много благотворителни организации, а основната ѝ мисия са равен достъп до висше образование на деца с увреждания и в неравностойно положение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    ??????
    Какво ти пука бе? Да не са го правили у вас конкурса без твое разрешение или пък да са те вързали и да са те карсли да гледаш? Много силно мнение имаш за нещо за което нямаш отношение, оставяй ги да си трошат главите.
  • -1
    1
    Pyce
    По-хубави и на 60г съм виждал. Явнотук става въпрос за пари ... А ако тази е най-хубавата смятай другите какви крокодили са!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари