България ще стане рай, когато Турция се разпадне

1
Гаданията на Паисий Атонски до ден днешен продължават да изумяват учени и обикновени хора
Гаданията на Паисий Атонски до ден днешен продължават да изумяват учени и обикновени хора

"Ще разберете, че ще започне голяма война, когато в небето над Средиземно море Турция нападне Русия. Турците ще мислят, че са победили, но това няма да е така, а точно обратното. Турция ще се разпадне, а Константинопол ще стане отново православен. Съседна България я чака светло бъдеще и тя ще се превърне в райско кътче. Поданиците й в странство ще се завърнат и ще просперират в родината си", пише България Днес.

Тези тайнствени гадания са изречени преди повече от 22 години от прочутия гръцки монах Паисий Атонски. Пророчествата на Светия мъж, който е известен сред всички вярващи в южната ни съседка като Гръцкия Нострадамус, продължават да излизат на бял свят и да поразяват със своето сбъдване. По време на честването на 92-годишнината от рождението на прословутия Старец преди броени месеци монаси, които са живеели с него, са преразказали дословно думите му.

Става ясно, че година преди да почине, през 1994 година, ясновидецът категорично е предсказал, че когато Турция се разпадне на три части, България ще стане една от най-проспериращите страни на Балканите. Според феномена парче от държавата на Босфора ще отиде при кюрдите, а другите две части ще се разпределят от гърци и арменци. Това щяло да се случи, след като Близкият и Средният Изток се превърнат в арена на военни действия, а най-активен участник в тях щяла да бъде Турция. В резултат на загубата на войната южната ни съседка щяла се разпадне и ще бъде разпределена по този начин. Конфликти щяло има и на територията на Русия, заявил Паисий Атонски.

"Обратното броене вече е започнало", с печален глас обявявал през 90-те монахът. Думите му се потвърждават и от професор от Брюксел - Кенанадис Константинов, който лично е чул пророкуванията. Той предал пророчеството на Стареца в Европа за фанатиците, които с упоритост щели да сложат край на Стария континент. Част от вече сбъдналите се видения на Светия човек са аварията в Чернобилската АЕЦ, разпадането на СССР, бомбардировките над Югославия и куп други, описани в аналите на манастирите в Света гора.

Старецът Паисий предава Богу дух на 25 юли 1994 г. и е погребан в манастира "Св. Йоан Богослов" край Солун. До ден днешен хиляди се стичат там, твърдейки, че на гроба му стават чудеса. Още приживе заради милосърдието си и добрината монахът е обявен от богомолците за светец.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари