"България Ер" изненада дами по повод празника

0
Националният превозвач подари безплатен ъпгрейд към бизнес класа на свои пътници от нежния пол
Националният превозвач подари безплатен ъпгрейд към бизнес класа на свои пътници от нежния пол

Тази година националният превозвач „България Ер“ обърна внимание на дамите по повод 8 март по нестандартен начин.

Пътници от нежния пол бяха изненадани с безплатен ъпгрейд на самолетните си билети в последния момент и вместо в икономична класа, пътуваха като кралици в бизнес класата.

Дамите, които бяха изненадани с услугата за ъпгрейд до 40 минути преди полета, бяха избрани на случаен принцип. И за да бъде комфортът пълен - авиокомпанията осигури места в бизнес класата и за пасажерите, които ги придружават. Така те пътуваха до дестинациите си в по-комфортната класа, на по-удобна седалка и имаха възможност да се възползват и от други екстри, благодарение на услугата за ъпгрейд -  VIP кетъринг на борда и достъп до бизнес салоните на летищата.

С този жест искаме да пожелаем честит празник на всички дами и да им кажем: „Пътувайте повече“. Изненадата, която организирахме за 8 март е само една от многото, които сме планирали през настоящата година. За нас е важно да предоставяме както комфортен полет за пътниците ни, така и да пренесем всеки празник на борда на самолетите ни“, заяви търговският директор на „България Ер“ Мария Стоянова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари