Българите поискаха смъртни присъди за българските политици!

0
Общественото недоволство се трансформира в две мащабни акции, които набират скорост в социалната мрежа
Общественото недоволство се трансформира в две мащабни акции, които набират скорост в социалната мрежа

Общественото недоволство се трансформира в две мащабни акции, които набират скорост в социалната мрежа –  подписка  за издаване на смъртни присъди на българските политици и искане на референдум за връщане на смъртното наказание.

Широкият отзвук и на двете инициативите срещна множество коментари, харесвания и споделяния, което само по себе си е отговорът на въпроса доколко гражданското общество има доверие в политическата система у нас, пише BNews

Масово в коментарите на потребителите не стои казусът дали да бъдат изпълнени смъртни присъди на продалите интересите  на България български политици, а как те да бъдат изпълнени. В някои  публични комуникации, на които се натъкнахме оставаме с впечатление, че в страната  тече организация и народът се подготвя да вземе нещата в свои ръце.

Предложенията как да бъдат изпълнени смъртните присъди са безброй, коe от коe по-колоритно.

Ето и някои от тях:

*публикуваме без редакторска намеса

Национален Протест срещу безобразията в България

Уважаеми Българи, хора с които споделяме мизерията тук, хора които бяхте изгонени от собствената си страна време е да спрем за миг! Да спрем и да се огледаме, да се ослушаме и погледнем право в очите! Да видим, че никъде другаде по света няма подобна ЕКЗЕКУЦИЯ на цял един Народ, екзекуция в пълния смисъл на думата!

Грешно ли ще е ако кажа: Екзекутираха българското семейство и изконните ни родови устой, колко от вас знаят КОЙ е бил пра-дядо ви, а неговия дядо, от къде е коренът му?

Екзекутираха българската храна! Унищожиха храната на боговете – така са наричали даровете които дава нашата свята българска земя, византийци и персийци, малка майка България е изхранвала цялата османска империя под чието робство бяхме смачквани и заличавани – факти!

Екзекутираха българската история – или поне се опитаха – нагло, безочливо и без капка свян!

Владимир Барбутев Току що разписах смъртните присъди на „българските“ политици!
България не се предава! На ход е НАРОДЪТ!

Тодор Ганчев Смъртна присъда не е решение.трябва първо да си изработят това което са откраднали. Аз предлагам да изкопаят на ръка магистрала хемусс не повече от 4-5лв. Порцион на ден естествено конфискация на цялото имущество и авоари. Ако свършат по свреме почват някой друг обект.Докато не се срастнат с лопатата и кирката. Каторга му е майката смъртта ще бъде подарък за таз зган

Добринка Асенова Арест , Конфискация , съд , присъда , наказание до живот. Да подписвам се !!

Cvetelin Raikovski Китай го правят. И румънците са го направили с Чаушеско. Даже скоро само вкараха в затвора разни. А тук нашите са на почит….
Н. Х. И не само за политически фигури, а за всички, които се имат за безсмъртни – като онзи урод, който уби детето на приятеля си, карайки пиян и след това вдигнал рамене и казал „Ми кво да направя“. После се оказа, че е осакатил още поне 2 човека.. Трябва да се прочисти основно тази държава.

Krastio Petkov Дали не е дошло време за нов народен съд?

Petra Dragieva Мисля, че народа сам трябва да реши присъдата им

Petar Stoyanov Kadrev АПЕЛИРАМ присъдата да е-1денонощие на улицата,без охрана,с три метра въже на врата…..и да съобщят в кой ден ще я изтърпи!За останалото народът ще се погрижи!!!

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари