Българите като индивиди сме уникални, но като екип обаче сме мърша

0
Жорж Ганчев: Правителството го управлява селски хитрес, който е ученик на бай Тошо
Жорж Ганчев: Правителството го управлява селски хитрес, който е ученик на бай Тошо

"Ние сме щастливи овчарчета, но не оценяваме нещата..."

Политикът Жорж Ганчев гостува тази сутрин в предаването на Нова ТВ "Събуди се", за да коментира основните проблеми, които в момента дърпат българската държава толкова силно назад. Бившият кандидат-президент обяви, че през цялата си полотическа кариела е дал всичко от себе си за нацията. Чувства се щастлив и спокоен пред себе си, заради отечеството. В замяна обаче получава 110 лв. пенсия...

Ганчев добави, че в личен план е щастлив и спокоен, но е много притеснен за България.

Депутатът от 37-ото и 38-ото НС каза, че не иска да бъде "черен пророк", но вижда "много мързели". Мързели, на които им се предлага работа, при това за сериозни суми, но те я отказват. Причината е, че предпочитат социалните помощи. Те просто са в очакване "нещо да се случи"... В добавка с демографския срив, според Жорж Ганчев това е най-голямата пречка пред българския народ.

Заедно с изключително лошата ни работа като нация...

"Българите като индивиди сме уникални, като екип обаче сме мърша", бяха точните думи на основателя на БББ. Той добави, че изобщо не ни пука за околни и близките ни хора. Според него подобно нещо по света почти не може да се види. Ганчев даде пример с тенис звездата ни Григор Димитров и загубата му от французина Гаел Монфис в петък, когато поражението остана далеч от светлината на прожекторите. За разлика от гръмките му победи, разбира се...

Пътят към подобрение на ситуацията в България пък минавал през увеличаване на националната ни сигурност, която "в момента е 0". Държавата ни също така трябва да вземе отношение в конфликта между Изтока и Запада, поне според Ганчев.

За сегашното управление той заяви: "Нищо не мисля за правителството, защото то е временно. Управлява го селски хитрес, който е ученик на бай Тошо. Какво да му харесвам?". Все пак Ганчев пожела на Борисов стабилност!

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари