Българин загина след арест в Берлин

0
Има съмнения за полицейска бруталност срещу 45-годишния мъж
Има съмнения за полицейска бруталност срещу 45-годишния мъж

Има съмнения за полицейска бруталност срещу 45-годишния мъж

Тежки обвинения са отправени срещу полицията в Берлин - Бранденбург: 45-годишен мъж е загинал при арест. Най-вероятно смъртта е причинена от насилствено задушаване, съобщава вестник "24 часа".

Във вторник вечерта в берлинска болница умира 45-годишен мъж. Според медиите в германската столица той е българин. Името му не се съобщава. Съседите на мъжа са извикали полиция, тъй като той се е държал изключително агресивно. И видимо е бил зле психически. При пристигането на полицията мъжът е буйствал и се е противил на задържането си.

Когато полицаите го арестували, мъжът припаднал, се казва в изявление на говорител на полицията.

Както съобщава днес в. "Тагесшпигел" обаче, лекарите в болницата, в която е откаран по спешност арестантът, очевидно са открили пръст в устата и белите дробове на българина. Дали 45-годишният мъж се е задушил, защото полицията се е намесила твърде грубо?

Във вторник вечерта около 21:15 ч. службите за спешна помощ са били повикани на улица "Карл Маркс" в Нидерлехме край Берлин. Според собствената им информация те са открили на мястото на инцидента мъж, за когото се твърди, че е ритал предмети и е удрял автомобил. Въпреки многократните молби да преустанови действията си, мъжът е продължил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    а??
    Човек или мангал ?!?
  • 8
    3
    до 2
    Може да не е бил българин, а да е бил нагъл софиянец!
  • 11
    2
    Дон Бидон
    Като чета, изглежда ми не точно като да е бил българин. Бил си е м.нгал вероятно. Кой го е карал да оказва съпротива и да буйства?
  • 10
    1
    Zdrt
    Браво на германската полиция!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари