Българин обра овациите в мрежата със снимки от празнична Москва

32

Калоян Борисов публикува снимки от празничната украса на руската столица

Пищна украса и истинска феерия от цветове и отблясъци. Така изглежда руската столица по време на Новогодишните празници.

Българинът Калоян Борисов реши да ни я покаже - както на последователите си във Facebook, така до многото други хора, до които публикацията му стигна чрез стотици споделяния.

"Зимна приказка", гласеше един от коментарите под снимките.

Истинско чудо и вълшебство за посетителите на Москва по това време на годината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Нео
    Даа, верно всичко е пропаганда. Да не забравяме, че ватенките живеят из блатата дето нямало обхват...Кой да ти помни Петър 1 да речем, или Екатерина 2. Кой да ти знае Дмитрий Менделеев, Михаил Ломоносов. Или Павел Нахимов, Михаил Кутузов....Пушкин, Достоевски, Толостой...Чайковски, Глинка, Рахманинов. Кой ти е чувал за Висоцки...Много могат да бъдат изброени, а най вероятно "еврео - атлантическите" форумни работници не са чували никой от изброените. Важното е че "там" са лошите рушлямистки сатрапи, ватенки, алкохолици и Русия е една "кочина", както обичат да казват те. Уважаеми пишещи, когато Щатите все още не са съществували, "руската кочина " е била Империя, в която за кинти са идвали да работят, служат и творят хора от цяла Европа. Аре малко почете, понаучете нещо за тази страна за която пишите само глупости.
  • -2
    9
    pogloga Putina
    Ами снимайте деревнята където и да е ,ами опитайте да пътувате Москва -Ленинград с кола или автобус-не бихте могли даже и катър да го минете
  • -3
    8
    razumen
    Най пошла пропаганда Путинска.Как така тия хора от света не бягат към Русия,а и нейните олигарси гледат все към лошия и "мизерен"запад!
  • 2
    7
    Неделчо Даскалов
    Сега ще ви спат сайта.Как може да публикувате снимки от Москва.Сега се публикуват само от Ню Йорк и Брюксел.
  • 2
    6
    0331
    За мен най-прекрасния храм е малката църквичка св. Петка Самарджийска символ на България и всичко българско. А украсата и това е пропаганда.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари