Българин изгря на сцената в британски сериал

0
Мики Ангелов играе албански наркотрафикант в поддържаща роля в английския сериал Before We Die
Мики Ангелов играе албански наркотрафикант в поддържаща роля в английския сериал Before We Die

Мики Ангелов играе албански наркотрафикант в поддържаща роля в английския сериал Before We Die 

Българският актьор Мики Ангелов участва в поддържаща роля в английския сериал Before We Die по Channel 4. Сериалът е сниман в Белгия и Бристол. Всички епизоди са на разположение на стрийминг платформата All 4 или всяка сряда в 21:00 BST по Канал 4, пише Монитор.

Before We Die е английска версия на шведска програма със същото име. Историята следва детектив Хана (Лесли Шарп, позната от комедията „Време за мъже“), която разбира, че синът ѝ Крисчън (Патрик Гибсън – звезда от „Шерлок Холмс“ и „Династията на Тюдорите“) работи със семейство Мимикас, което е отговорно за смъртта на любовника ѝ Шон. Мики Ангелов играе Андри Кабаши, албански наркотрафикант и криминален контакт на семейство Мимикас, който става замесен в разследването за убиеца на Шон. Премиерата на Before We Die е гледана от 2 милиона души.

Участието на Мики Ангелов е поредният успех на български актьор в световната филмова индустрия и хвърля светлина в тунела относно включването на източноевропейски талант в Холивуд. Мики Ангелов е завършил престижната актьорска академия East 15 Acting School в Лондон. Работи като актьор в Англия от няколко години. Мики е също и сценарист и режисьор - миналия месец дебютният му късометражен филм Over-Saturated е приет в множество филм фестивали по света. Over-Saturated също държи и номинация за Най-добро операторско майсторство в London Shorts Film Festival, а Мики е финалист за Най-добър режисьор в Paris International Film Awards и Locarno International Film Festival. Мики Ангелов също ръководи продуцентска къща в Лондон и държи собствена модна марка дрехи в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари