Българин: Бях в ада, слугувах на варварите!

1
Потресаващ разказ за един българин, който преживява кошмар слугувайки на бежанците в Германия
Потресаващ разказ за един българин, който преживява кошмар слугувайки на бежанците в Германия Снимка: ЕПА/БГНЕС

Срещу 2200 евро на месец български мюсюлманин се хваща да слугува на наглите диваци, които Меркел щедро покани в Европа.

Той е бил в лагера край Мюнхен и задачата му е била да сервира и отсервира храната на варварите три пъти на ден. Работният ден е траял по 14-16 часа, няма почивни дни в събота и неделя, разказва bultimes.com.

От там се е върнал в България заразен от болестите на пришълците, обиждан,бит и ритан, но не и богат. Той е живял като куче, а варварите като господари. Бившите казарми на Хитлер били основно преустроени – камери, климатици, окачени тавани, плазмени телевизори, високосторостен интернет, отопление, вода, ток и редовно сменяни чисти чаршафи. Всичко това безплатно, като на всеки варварин се дават отделно по 800 евро джобни пари на месец!

И единственото им задължение е било да ходят на курс по немски – огромно свободно време и хранене на корем: кой колкото може да яде, ако има голям тумбак, може и десет порции, не му се отказва. Дори капризничели, ритали баките и чиниите, тъпчели с крака филиите с хляб. Обичали да ядат на поразия шоколадови бонбони от буркани, чаши Нутела, желирани бонбони, дъвки …Всичко това без една стотинка да дават и без да работят.

Затова, казва нашият човек в седмичен вестник, бият се с ножовете и всеки ден има по един заклан или ранен. Както играят табла изведнъж започват крясъци, бой, вадят се ножове и се дерат като животни! И какво като има камери? Ако случайно някой от персонала се намеси ,веднага хвърлят вината върху него – той ги обиждал, ритал, псувал… За всичко е виновен обслужващият персонал, а варварите са кристално чисти.

Имало е в състава на обслужващия персонал мюсюлманка от Босна – не е християнка, а са я подлагали на големи унижения – това ,че са шляпали по задника и циците е нищо, че я наричали курва – също. Давали й една празна кутия от бисквити , слагали я в центъра на стаята седнала и я замеряли с центове и най-цинични подигравки!

Източник: bultimes.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари