Българи не мрънкайте, резултатите от изборите са страхотни

2
Затрудненията за политическата система в момента са големи, но в този парламент, а надявам се и в следващите, вече няма да има депутати, които са спуснати там, за да натискат копчето от името на шефа
Затрудненията за политическата система в момента са големи, но в този парламент, а надявам се и в следващите, вече няма да има депутати, които са спуснати там, за да натискат копчето от името на шефа Снимка: БГНЕС / Архив

Много мрънкате, бе. А пък според мен изборите минаха великолепно и резултатите са страхотни

Първо - отново имаме виновен за всичко и това не сте вие, мили мои, истински българи. Това са българите в чужбина.

Второ, какъвто и избор да сте направили, ако изобщо сте си вдигнали дупето от дивана да правите избор, има поне още един, който е направил по-тъп избор. Демек, не сте вие най-тъпият.

Трето - тук вече съм сериозна - сигналът е много ясен. Така повече не може. Проблемите обаче почват при въпроса "А как?" И тук идва обяснението за начина на гласуване на българите в България и българите в чужбина.

Българите в чужбина виждат проблем, искат да се реши този проблем и извършват някакви действия, за да се реши този проблем. Не всички действия са умни, но хората имат права, знаят си ги, ползват се от тях. Вероятно по същия начин, по който гласуват за Слави, ще гласуват и против Слави, ако ги разочарова.

Българите в България виждат проблем, теглят му една майна и чакат да видят кой им е виновен този път. 40% активност..... 60% не искат повече така, ама немат ищах да кажат как искат.

Затрудненията за политическата система в момента са големи, но в този парламент, а надявам се и в следващите, вече няма да има депутати, които са спуснати там, за да натискат копчето от името на шефа. Имаме предпоставки да се върнем към парламентаризма, да чуем дебати в парламента и дори в комисиите да попаднат хора, които знаят какво правят.

Малко сложно става за медиите, ще осиротеят доста от тях.

Всички националисти са аут.

Мая Манолова е знак, че БСП не може да излъже вече, че е лява. Не, че Мая може, но се отвори мегдан за лява партия.

Когато има истинска лява партия, ще има и истинска дясна.

Божков и Слави са си протестен вот. Казват някакви неща, които хората мислят. Тия неща не бяха любезни за управляващите.

Моята печалба от тия избори е зеленото движение в парламента, ако парламентът въобще се събере, де. И двойно повече гласове за ДБ от даваните им от социолози, всъщност те взеха почти наполовина на гласовете на ГЕРБ без парите, комфорта и медиите на ГЕРБ. А това се дължи както на българите в България, така и на българите в чужбина.

Та все хубави работи на тия избори се случиха, приятели, не тъгувайте.

Капка Тодорова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари