Байдън забрани вноса на руски петрол заради войната в Украйна

0
Износът на енергийни суровини е стабилен източник на пари кеш за Русия въпреки строгите санкции, наложени върху финансовия ѝ сектор
Износът на енергийни суровини е стабилен източник на пари кеш за Русия въпреки строгите санкции, наложени върху финансовия ѝ сектор Снимка: БГНЕС / Архив

Президентът на САЩ Джо Байдън е решил да забрани вноса на руски петрол, съобщи Асошиейтед прес, позовавайки се на източник

Решението е взето след призиви на украинския президент Володимир Зеленски към представители на САЩ и западните им съюзници да спрат вноса, предаде БТА. 

Износът на енергийни суровини е стабилен източник на пари кеш за Русия въпреки строгите санкции, наложени върху финансовия ѝ сектор.

Очаква се Байдън да оповести мярката по-късно днес, допълни източникът.

Белият дом обяви, че Байдън ще обяви "действия, чрез които да продължи търсенето на отговорност от Русия за непровокираната и неоправдана война в Украйна".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Е.М.У.
    Русенецът е АБПФК и нататък всичко е ясно !
  • -3
    5
    до 4
    Дизелът е дериват на петрола. Няма ли да питаш какво е дериват ? Ако не разбираш нещо защо просто не провериш първо в нета, че да не задаваш тъпи въпроси?
  • 4
    4
    ????
    Русенец, какво е петрол и какво е дизел? Май не си наясно.
  • 0
    3
    русенец
    Памперсът добре забранява вноса на петрол, ама за дизела нищо не казва. Защото преобладаващата част от дизела в Хамериката е руски.:) Между другото предният баш идиот на САЩ, Доналд Тръмп е започнал кандидат президентската си кампания с девиза :" Е, липсвам ли ви вече?" :))))))
  • 7
    2
    Путин
    Време е да го набием и на Байдън отзад..!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари