Байдън: Русия ще си плати, ако нападне Украйна

0
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че Русия ще понесе "тежки последствия", ако нападне Украйна, но остави вратата за дипломация отворена
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че Русия ще понесе "тежки последствия", ако нападне Украйна, но остави вратата за дипломация отворена Снимка: БГНЕС / Архив

Той обаче остави вратата за дипломация отворена, споменавайки възможността за диалог

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че Русия ще понесе "тежки последствия", ако нападне Украйна, но остави вратата за дипломация отворена, споменавайки възможността за диалог, предадоха Ройтерс и NOVA

"Ако Русия е искрена и отвърне на нашите опасения за сигурността чрез диалог, САЩ и нашите съюзници и партньори ще продължат добросъвестно да водят такъв диалог”, заяви Байдън в съобщение, разпространено от Белия дом.

"Ако обаче Русия избере да отстъпи от пътя на дипломацията и да нападне Украйна, Русия ще си понесе отговорността и ще се сблъска с бързи и тежки последствия", се казва в съобщението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Русенец
    Дядка, на Русия и е през оная работа за Украйна. Всъщност тя предпочита Украйна да ви тежи на вас.:) Ама май нямате възможност да я издържате и подтиквате Русия да я нападне.:)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари