Байдън обмисля санкции лично срещу Путин

0
Изявлението му идва на фона на предупрежденията и от други западни държави, че Русия ще плати солена цена за евентуална инвазия
Изявлението му идва на фона на предупрежденията и от други западни държави, че Русия ще плати солена цена за евентуална инвазия Видео: NOVA

Американският президент Джо Байдън обяви, че ще обмисли налагане на санкции срещу самия Владимир Путин, ако Русия нахлуе в Украйна

 Трябва да има огромни последици, ако Москва предприеме действия спрямо друга държава, допълни американският президент, съобщава NOVA

Изявлението му идва на фона на предупрежденията и от други западни държави, че Русия ще плати солена цена за евентуална инвазия. Президентът Байдън каза още, че се чувства задължен да засили присъствието на НАТО в източна Европа.

„По отношение на инвазия, когато кажем неизбежно, означава, че е неизбежно. Но още веднъж - не можем да правим предположения какви решения ще вземе президентът Путин. Все още участваме в дипломатически разговори и преговори”, заяви Джен Псаки - говорител на Белия дом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    до Az
    на байдън може само леко с финес да му пръднеш на уя
  • 0
    3
    Мхм
    На путкин му е време да пуква и да го мариноват и сложат в мавзолея до ленин.
  • 0
    2
    ХАХАХАХАХА
    Ама верно сте много ТЪПИ това кремлинско-кумунярските тролчета! Жалки копейкаджии!!! :ДДДД
  • 0
    1
    Az
    Байдън, да си прегледа простата! Ако иска да не го боли Путин ще му прати най-добрите и докато се усети вече ще е свършило!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари