Бабикян: Допускам, че партиите на промяната ще имат мнозинство

0
"Миналата година нямаше много партии на промяната, но сега са много и дано да станат още повече", каза Бабикян
"Миналата година нямаше много партии на промяната, но сега са много и дано да станат още повече", каза Бабикян Видео: Евроком

Пиар експертът с коментар за "Честно казано с Люба Кулезич"

"На 11-ия ден от протестите дойдоха да ни предлагат пари, за да се откажем. Приключиха с моркова и след това дойдоха с тоягата, но това на всички е ясно вече." Това коментира Арман Бабикян от "Изправи се! Мутри вън!" в ефира на Евроком. 

"Осребряване на протестите не може да бъде заподозряно. Този тролски подход беше валиден на миналите избори повече и сега я няма тази омраза и това ругаене. Хората много активно искат да говорят за това как ще станат нещата по правилния начин. От нас може би не са видели много неща за една година, но със сигурност са видели смелост за промяна. Ние бяхме обект на подигравка, никой не вярваше, че ще се стигне дотук", коментира Арман Бабикян.

Той коментира и казуса с подслушването на протестиращи под предтекст, че са сформирали държавен преврат.

"Промяната започва. Опасението, че нямам достатъчно мнозинство и какво ли ще каже съседката, че не съм с най-правилните хора е излишно. Един политик има избор и това е дали ще промени страната. Ето го миналия парламент, там имаше партии на промяната. Миналата година нямаше много партии на промяната, но сега са много и дано да станат още повече. Допускам, че ИСМВ, ИТН и ДБ ще има мнозинство от 121 гласа", обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари