Баба Ванга предсказала, че 2022 година ще е преломна за човечеството

20
Политическата обстановка ще бъде обострена, твърдяла гадателката и казвала, че някои съюзи и договорености ще рухнат
Политическата обстановка ще бъде обострена, твърдяла гадателката и казвала, че някои съюзи и договорености ще рухнат Снимка: БГНЕС / Архив

Всяка година в навечерието на 11 август – деня на кончината на прочутата българска пророчица баба Ванга, която напусна този свят през 1996 г., в родния ѝ дом и на гроба ѝ се стичат стотици поклонници

 Много от хората, които са благодарни за предсказанията на ясновидката посещават храма „Св. Петка Българска“, построен в землището на с. Рупите, край гр. Петрич, където Ванга прекарва последните години от живота си и финансира построяването на храма, чиито стенописи са дело на художника акад. Светлин Русев, припомня БНР

Тъй като храмът не е изпълнен по канона, възприет от православната ни църква, параклисът не е осветен и затова е наричан само "храм", без да се уточнява на каква религия.

Някои от приближените до Ванга твърдят, че приживе тя е определила настоящата 2022 година като преломна за човечеството. Политическата обстановка ще бъде обострена, твърдяла гадателката и казвала, че някои съюзи и договорености ще рухнат, но на тяхно място ще се проявят нови. Според нея тези хора, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да се преборят с трудностите, ще успеят да продължат напред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Валери
    Айде оставете и кокалите на мира. Много и е дремело ма нея какво ще стане 22 година ,нито пък.е знаела ..Стига с тия спекулации какво била казала А нострадамус е казал че баба ви Ванга нищо не познава . И Джина е казала същото . А Кашпировски маюагнитвяше вода оставена до телевизора . Ебати тъпанарите съществуват ..
  • 12
    1
    Психосомагичен
    Абсолютно съм убеден, че за 2022 г. не е казала нищо. Просто трябва да се пише нещо сензационно, и сайтовете да генерират трафик. Така се гледат повече реклами. Един ден.... надявам се, да има специален закон за журналистиката!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари