Аз намерих дипломата на Борисов

1
Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация?
Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация?

Променят се фактите, променят се документите. Аз намерих в гимназията в Банкя дипломата на Борисов от средното образование.

Пълно шест - от горе до долу. Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация? Човек, който е завършил с пълно шест! Как да не си променя отношението?

Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, след като водещата му припомни, че е автор на книгата "Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите".

Аз ще стана милионер от тази книга накрая. Вие такава реклама ѝ направихте. Тези думи, които се цитират, не са мои думи. Това, което е написано отзад, е на редакцията. Заглавието е на издателство "Милениум". Карате ме да правя превръзки, а аз съм мозъчен хирург, дайте по-сериозни теми, заяви Тодоров.

Да кажем, че в момента не бих приел (книгата) да бъде такава. Защото много неща, които тогава съм имал като достъп до информация, днес са променени, други са по-малко променени, трети са напълно променени. Ще ви дам един пример - така наречената разработка "Буда" от 1997 г., тогавашната ми информация беше безкрайно малка и стеснена. От днешна гледна точка мога да кажа, че такова нещо, в което обвиняват Борисов, е най-голямата глупост. Няма никаква разработка "Буда", има едни започнали писания, нищо няма в тях. Нито има вербовка, категоричен е настоящият депутат от ГЕРБ.

Аз - така да кажа - в ГЕРБ завеждам радикалното крило в някаква степен, обяви авторът на книгата "Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите".

ГЕРБ е като ранното СДС, има всякакви - и леви, и центристи, и десни. И затова бием 11-и път. И ще ги бием до края на света, както се казва, добави Тодоров.

В интервюто си пред БНТ той направи и следния странен коментар:

"Когато Крум Зарков каза, че там щял да мъчи нечий дядо с приятели от ДС, аз се сетих, че най-големите главорези в Камбоджа навремето - Пол Пот, Йенг Сари и другите, са възпитаници на Сорбоната. Не правя връзка с Крум Зарков, макар че и той е завършил и е виден франкофон. Вижте каква е връзката - ами, човек може да е завършил Сорбоната и пак да избие два милиона камбоджанци, както направиха възпитаниците на Сорбоната. Това искам да кажа."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари