Aвтовоз причини верижна катастрофа

0
Причина за инцидента става откачило се от натоварен автовоз ремарке, което се забива в насрещно движещ се автомобил
Причина за инцидента става откачило се от натоварен автовоз ремарке, което се забива в насрещно движещ се автомобил Видео: БНТ

Тежка катастрофа стана тази вечер около 18 чasa в участъка между разклона към квартал „Горубляне“ и отклонението към квартал „Младост 4“ в София.

Причина за инцидента става откачило се от натоварен автовоз ремарке, което се забива в насрещно движещ се автомобил, управляван от млада жена, информира БНТ.

При удара се късат въжетата, с които са закрепени двете коли върху ремаркето и те изпадат на пътното платно. Пътуващата в посока “Младост 4″ жена със сив автомобил с пловдивска регистрация е ударена странично два пъти – веднъж от ремаркето и още веднъж от изпадналия лек автомобил.

На място са пристигнали пожарна и екип на Спешна помощ, който е откарал пострадалата в Окръжна болница със съмнения за счупвания на крайниците.

По думите на шефа на КАТ-София комисар Тенчо Тенев причина за инцидента е техническа неизправност в свързването на ремаркето с товарния автомобил.

Продължат процесуално следствените дейности, които ще установят каква точно е причината за пътния инцидент, който причини километрично задръстване. Към този час движението е възстановено.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари