Автомобил се разби в ограда край "Джъмбо"

0
При удара двигателят на колата е излетял, а щетите по автомобила са сериозни
При удара двигателят на колата е излетял, а щетите по автомобила са сериозни Снимка: Русе Медиа

При удара двигателят на колата е излетял, а щетите по автомобила са сериозни

Катастрофа в ограда затрудни движението по пътя Русе - Разград този следобед. Инцидентът е станал в участъка между „Джъмбо“ и ДЗС, предава Русе Медиа.

43-годишният водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с немска регистрация е загубил управление и се блъснал в оградата на автокъща. Мъжът е от Щръклево и катастрофирал на излизане от Русе.

При удара двигателят на колата е излетял, а щетите по автомобила са сериозни. Водачът е откаран за преглед в болница от екип на Спешна помощ. Пред полицаите е заявил, че не е карал с висока скорост, но най-вероятно именно така се е стигнало до инцидента. Причините се изясняват, а временно движението се регулира от екип на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Шефа на бурюра
    Сега господата полицаи даже не са го изслушали а са го нашили и човека ще заобича родната полиция защото полицията в Русе работи само за своите служители и никой друг аз лично съм подавал жалби и то не за нещо аз за закана за убийство.
  • 5
    6
    до 5
    абе шофьорът дето е направил птп-то рекъл друго, та не знам на кого да вярвам?!?
  • -9
    5
    Аз
    До печелбар ли си бакшиш ли си карай си жигулито на тати и мълчи не пиши глупости те хората ти пишат че човека е избегнал челен удар ама неграмотния си е неграмотен....
  • 41
    4
    русенец
    " Пред полицаите е заявил, че не е карал с висока скорост, но най-вероятно именно така се е стигнало до инцидента." Бах мааму! В този сайт дебили ли бачкат?
  • 28
    3
    Очевидец
    Престанете да пишете глупости бях 3 та кола и видях какво стана насрещно движещ се автомобил реши да изпреварва и за да избегне челен удар се удари в дърво и от там излетя към оградата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари