Автобуси с българи се прибират през "Дунав мост 2"

0
Два автобуса, идващи от Германия и Австрия са преминали през ГКПП "Дунав мост" 2 при Видин-Калафат през последното денонощие
Два автобуса, идващи от Германия и Австрия са преминали през ГКПП "Дунав мост" 2 при Видин-Калафат през последното денонощие Снимка: МВР

Два автобуса с български граждани, идващи от Германия и Австрия са преминали през ГКПП "Дунав мост" 2 при Видин - Калафат през последното денонощие.

Това съобщи на пресконференция на граничния пункт директорът на ГД "Гранична полиция" Светлан Кичиков, който провери извършващия се контрол на българо-румънската граница, предава бТА.

С всички влизащи в страната лица, служители на РЗИ гранична полиция правят беседа, снемат им се данните и попълват анкети, в които посочват адреса си в страната.

От днес на ГКПП "Дунав мост" 2 започва поставянето на термокамери.

През вчерашния ден от граничния пункт във Видин са организирани седем конвоя с около 40 товарни автомобила всеки.

Близо четири километра е опашката от чакащи автомобили на излизане от страната, от румънска страна опашката е около 40 км.

В област Видин досега 102 лица са поставени под карантина, съобщи областният управител на Видин Момчил Станков, който участва в пресконференцията.

До днес в областта няма установени случаи на заболели от коронавирус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари