Авто - мото шоу в гимназията по Механотехника

0

На 15 май 2017 г. превърнал се вече в ежегодна традиция, за трета поредна година се проведе състезанието за „Майсторско управление на моторно превозно средство – МПС”.

Състезанието бе в две категории  „Майсторско управление на мотор” и „Майсторско управление на автомобил”.

За целта на състезанието  спортната площадка на гимназията бе превърната в състезателно трасе, на която учениците имаха възможността да вдигнат адреналина на публиката и журито с демонстрация на майсторските си умения при управление на мотори и автомобили.

Гости на състезанието бяха: г-жа Боряна Петкова - представител на Регионално управление на образованието - Русе и представители на партньорските фирми на училището - „ЕС ТРАНС”, „ДУНАВ АУТО 2012”, „МОТО - ПФОЕ”, „ХОБИ КАР”.

Момчетата не се стреснаха нито от „змейките”, нито от „колелото”, нито от паркирането в гараж на преден и заден ход.

Първенец при автомобилите стана Теодор Тодоров от 12б клас, „среброто” бе за Седат Захиров, а „бронзът” бе грабнат от Златан Златанов.

В категорията мотори на почетната стълба бяха Георги Белчев – първо място, на второ място Трифон Йорданов, а третото зае Иван Цонев.

Пожелаваме успех и на останалите участници в следващи формати на традиционното състезание  за „Майсторско управление на моторно превозно средство – МПС”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари