Австрия няма да бърза с пълноправното членство на България в Шенген

0
Това заяви австрийският вътрешен министър
Това заяви австрийският вътрешен министър Снимка: Европейски съвет / архив

Това заяви австрийският вътрешен министър

Австрия ще изчака резултатите от отварянето на Шенген по въздух и вода за България и след това ще реши дали да се отварят и сухопътните граници. Това заяви австрийският министър на вътрешните работи Герхаред Карнер, предаде БГНЕС.

Той направи това изказване преди днешния Съвет по вътрешни работи и правосъдие, който се провежда в Брюксел. На него България е представена от вътрешния министър Калин Стоянов.

Според Карнер все още не е ясно как ще работи Шенген за България и по тази причина всичко останало би било контрапродуктивно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    фена на Путин
    Денков, отивай да духаш, че шенгена пак зацикли нещо. Дай най-добрия педерастизъм от себе си и сваляй тази съпротива най-сетне. Покажи им академичен левъл.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари