Аутопсията на Криси от Старосел сочи, че се е самоубила

0
Днес младата жена беше погребана
Днес младата жена беше погребана

Днес младата жена беше погребана в селото

Кристиана Делякова, която беше открита мъртва в къщата си в пловдивското село Старосел се е самоубила. Това е показала аутопсията на тялото. Днес младата жена беше погребана в селото, пише Traffic News.

Мъжът, с който Криси е отглеждала двегодишното им момиченце Емил Тафров също е присъствал на погребението, заедно с родителите си и приятели. По думите на приятелка на Криси, той е изглеждал видимо съкрушен от трагедията.

Всички в селото са потресени, а разказите им са разнопосочни. Някои разказаха, че двамата са имали проблеми и младата жена не малко пъти се е оплаквала, че е тормозена от мъжа си. Други твърдят, че двойката се разбирали и не са имали противоречия помежду си. Никой обаче не може да си обясни как млада жена може да посегне на живота си и да си нанесе толкова много прободни рани.

По непотвърдена информация Криси имала заболяване, вземала медикаменти и дори ходела на консултации. Нейна приятелка разказа, че тя често се е виждала с майка си и не е изключено да е имала проблеми, но и двете са били много потайни и не са споделяли с много хора. Въпреки твърденията за самоубийство, приятелките на Криси не вярват, че тя е толкова смела, че да си посегне на живота и да остави детето си без майка.

Криси има сестра, с която са от различни бракове на майката ѝ. Може би това, че е била винаги пренебрегвана като малка, да е отключило някакво заболяване психическо. Но странно как никой от хората с които е живяла не е разбрал, че има проблем”, коментира нейна приятелка пред TrafficNews.

Според жители на Зелениково, приятелят на Криси, почти цял ден е бил с компания в родното си село в деня на убийството. Твърди се, че той не се е намирал в къщата по време на инцидента. Припомняме, че Кристиана последно е била видяна да отива в съседния двор на къща, която наскоро семейството също закупило. Там тя казала, че отива, за да нахрани кучето и повече не се върнала.

Кристиана е родом от село Върбен, а 35-годишният ѝ съпруг Емил - от Зелениково. Преди години се установили в Старосел, където си купили къща близо до училището. Съпругът работел в строителството и се славел като добър майстор. Близки до семейството споделят, че имал афинитет към алкохола, но е добро момче, което не създава проблеми.

Припомняме, че се разследват две версии за смъртта на 26-годишната Кристиана. Едната е убийство, а другата – самоубийство.

Тялото на младата жена беше открито в неделя в жилището на семейството, след подаден сигнал. По тялото на 26-годишната Кристиана е имало прободни и порезни рани, съобщиха от прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари