Аутопсия показа причината за смъртта на доцент Антоний Гълъбов

113
Днес стана ясно, че социологът Антоний Гълъбов е издъхнал внезапно
Днес стана ясно, че социологът Антоний Гълъбов е издъхнал внезапно

Масивен инфаркт е отнел живота на ерудирания социолог

Доц. д-р Антоний Гълъбов е починал от масивен инфаркт във вторник вечерта в базата на прокуратурата край Батак. Там е имало семинар на прокурори от цялата страна, а социологът е бил лектор, информира 24 ЧАСА.

Лекцията му била много интересна, споделят присъствали. На вечерята след това Гълъбов станал от масата и се строполил. Издъхнал на място. Аутопсията е показала, че сърцето му буквално се е пръснало.

Съпругата на социолога е починала преди две години, той няма деца. Сега издирват брат му, за да го уведомят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    9
    Някъде отдалеч
    Положително е бил "ваксиниран" поне 3 пъти !!
  • -10
    8
    LaNb
    Разбира се, че е българофоб/българофоб/американски грантаджия! Сега му е времето и на другите като него да последват пътя му!
  • -9
    7
    Поп Алагьоз
    Доколкото съм му гледал телевизионни изяви беше яростен русофоб и прозападник. Няма да плача.
  • 3
    6
    123
    Имунизиран ли е бил?
  • 0
    5
    Едуард Петров
    Това, което дават на картинката, са вили за или на милионери! А действителната мизерия на старческите приюти, можете да видите в Старческия приют ,,Св. Василий Велики" в Пловдив! Миризмата на урина е силна и е проникнала навсякъде! Жалко е, че се използва името на действително Великия Християнски Богослов Василий, който от Теология преминава към Практика, основавайки Колонии от бездомници по северното Черноморско крайбрежие на о-в Мала Азия, днешна Турция, където колонистите се трудят в Работилници и произвеждат търсените висококачествени и евтини стоки за бита! Това би могло да се направи и в нашите Домове за бедни хора, както се практикува по българските Затвори!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари