Атрактивен флашмоб в центъра на Русе

10
Танцьори зарадваха любителите на българския фолклор с вдъхновяващ спектакъл на открито
Танцьори зарадваха любителите на българския фолклор с вдъхновяващ спектакъл на открито

Танцьори зарадваха любителите на българския фолклор с вдъхновяващ спектакъл на открито

Атрактивен флашмоб по случай Деня на народните будители събра русенци на 1 ноември вечерта пред статуята на Цигуларчето на площад „Хан Крум”.

Танцьорите от Фолклорен танцов театър „Найден Киров“ и танцова школа „Играорци“, водени от хореографа си Богдан Донев, зарадваха любителите на българския фолклор с вдъхновяващ и обединяващ спектакъл на открито.

Тези, които са пропуснали уличното представление в Деня на будителите, ще могат да се насладят на талантливите танцьори под ръководството на Богдан Донев на 3 ноември от 18:00 часа на площада пред Паметника на Свободата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    16
    88 до 15
    Много си прав, ама ползвай тук-там и бутана Shift на калвиатурата, че е кофти така! Говориш за езици, а пък правописът ти е в ........
  • 2
    15
    до 9
    и аз не знам какво означава флашмоб. знам английски от 27 години - откакто бях на 5, сега съм на 32 и такава дума не знам. това е някакъв идиотски неологизъм. знам само че моб значи тълпа. флаш може да значи бързо и оттам бързо струпване на тълпа. като цяло изпитвам ненавист към всякъкви чуждици в българския език и избягвам да ги използвам ако има книжовна, българска дума. също като чуя хора да използват тези чуждици при съществуването на български вариант, такива хора ми падат в очите като плиткоумни и повърхностни парвенюта, с които не искам да имам нищо общо. и като видя разни новини, които имат чуждици в заглавието, особено подобни идиотщини като това тук, също изпитвам отвращение заради изпедерастяването на българския език и културата ни, която вече е почти несъществуваща, тотално залята и наводнена от гнусни западноевропейски и американски деградантщини.
  • 6
    14
    Русенец
    Много добре се е получило. Дано и занапред има подобни изненади. Само не ми харесва чуждицата "флашмоб". По-добре ми звучи спонтанна изява.
  • 0
    13
    до 12
    Що, ка? Каква е разликата? Все е хан!:))))))))
  • 6
    12
    Елица Иванова
    Площадът е ''Хан Кубрат'', не ''Хан Крум''.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари