Атанаска от Павликени: Правя клипове, защото хората обичат простотиите

2
Атанаска от Павликени: Правя клипове, защото хората обичат простотиите

В България можеш да пробиеш единствено с простотия, много хора са успели по този начин, аз следвам техния пример. Това заяви 20-годишната интернет-сензация Атанаска Тушева от Павликени.

Буквално за часове перхидролената девойка се превърна в истински хит в мрежата, след като публикува серия от провокативни клипове с цветущи и нецензурни реплики към противниците на чалгата и в защита на любимия си поп-фолк изпълнител Азис.

Перхидролката е категорична, че би направила всичко, за да стане известна, нещо повече - вече се чувства такава и дори благодари на многобройните си фенове за подкрепата. Не се обижда от нападките, включително от тези на лорд Евгени Минчев.

"Мислех да спра с клиповете, но като гледам как гадно ме гледат, ще продължа, подготвила съм още по-жестоки клипове, защото хората обичат простотиите - дори тези, които не си го признават", казва Атанаска. Родителите ми се гордеят с мен, допълва 20-годишната заклета почитателка на Азис.

На въпроса колко книги е прочела и коя е любимата й книга, Атанаска отговори, че не чете, "в днешно време никой не чете книги, има интернет".

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари