Атанаска даде първото си интервю в национален ефир

0
Атанаска даде първото си интервю в национален ефир
Видео: TV7

Колоритната блондинка е защитник на Ромския славей и поп-фолка

20-годишната Атанаска Тушева от Павликени скандализира интернет потребителите с брутални записи в социалната мрежа Facebook. С помощта на няколко пластмасови бутилки от бира и на фона на олющени тапети, блондинката изиспа куп обиди към всички критици на любимия й изпълнител Азис.

"Много мразя като видя коментар за някоя негова песен или някой да го обиди, и много се паля, мисля че той не заслужава това нещо. Много му се възхищавам на таланта и за мен е номер едно, просто никой не е втори като него и никой не може да бъде като него. Искам да кажа на всички, които мразят Азис, че просто на малкия му пръст не можете да му стъпите бе! Разбрахте ли?", видимо се ядосва момичето.

Гневът на Атанаска е насочен срещу хората, които твърдят, че не слушат чалга, а нощем вилнеят в поп фолк клубевоте, танцуват кючек и късат салфетки.

"Отварям една песен в музикален сайт и отдолу имаше грозни коментари, които бяха, че не харесват песента, че слушат друга музика, а аз слушам само поп-фолк. Тези хора твърдяха че поп-фолка е мръсна циганска музика, а това не е така. Това са хора, които я слушат, обаче не искат да си го признаят пред другите, казват, че не слушат!", категорична е блондинката.

Атанаска мечтае да стане танцьорка в елитен клуб. Надява се популярността й да донесе дългоочакваното предложение за работа.

А най-голямата й мечта остава да се запознае лично със своя идол – Азис. "Васко ... обичам те!", не крие любовта си Атанаска.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари