Атанас уби жена си с кол, опита да заличи следите си

1
Прибира се в къщи пиян, скарва се с жена си и я пребива до смърт, а после с майка си започва да мие кръвта и мести тялото
Прибира се в къщи пиян, скарва се с жена си и я пребива до смърт, а после с майка си започва да мие кръвта и мести тялото

Мъж уби съпругата си с дървен кол, но беше разкрит и задържан само часове след извършеното деяние.

Престъплението е извършено на 12 юни в павлиенското село Паскалевец. Убиецът Атанас Х. се прибрал вкъщи пиян и се скарал с жена си Веселина. В разгара на скандала той грабнал един дървен кол и започнал да налага благоверната си с него. От ударите жената изпаднала в безсъзнание, а по-късно починала, разказва Монитор.

Изплашен мъжът бързо изтрезнял и заедно с майка си опитали да заличат следите от убийството, като измият кръвта и изнесат тялото на убитата на двора. След това убиецът се обадил на кмета на Паскалевец и съобщил, че жена му е починала. Кметът обаче се усъмнил, тъй като по тялото на жената имало очевидни следи от физическо насилие, и подал сигнал в полицията.

Атанас бил задържан и привлечен като обвиняем в извършването на предумишлено убийство. Взета му е мярка за неотклонение „задържане за до 72 часа”, след изтичането на която съдът най-вероятно ще остави убиеца за постоянно зад решетките. Самият съпруг отрича да е нанасял побой и да е убивал жена си. аутопсията и изготвената съдебно – медицинска експертиза обаче са категорични, че Веселина Христова е починала от счупване на черепа и вътрешни травми и кръвоизливи.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари