Атанас Славов: Ще направим всичко възможно да гласуваме новия антикорупционен закон

0
Депутатът от "Демократична България не пожела да коментира хипотезата дали е възможно друго правителство в рамките на този парламент
Депутатът от "Демократична България не пожела да коментира хипотезата дали е възможно друго правителство в рамките на този парламент Снимка: БНТ

Депутатът от "Демократична България не пожела да коментира хипотезата дали е възможно друго правителство в рамките на този парламент

Ще направим всичко възможно да гласуваме новия антикорупционен закон, да гласуваме промените в Закона за съдебната власт, да направим всичко възможно изборите, които вероятно предстоят, да се направят по един честен начин, без хартиени бюлетини.

Това коментира пред БНТ Атанас Славов от "Демократична България.

Той не пожела да коментира хипотезата дали е възможно друго правителство в рамките на този парламент.

Всяка политическа сила трябва да е готова за избори, ще направим всичко възможно да се представим добре, допълни Славов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Групенфюрер Мюлер
    ДъйБъ усещат последните дни на управление в последното правителство в което участват! Толкова пари взеха от Божков а една амнистия не успяха да му уредят... Снощи дори Бобоков лично дойде и привика Мравояда в колата да му спре парите....
  • 1
    1
    Бай Чеп
    Да има как на всеки три месеца да гласувате бюджет и да ни обяснявате как без вас ще пропадне държавата! Досега чия чепка държахте? Не бойте се, ще минем и без вас!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари