Атанас Мангъров стана сътрудник на ''Възраждане'' в парламента

0
Доцентът ще съветва депутатите от "Възраждане" в областите "Здравеопазване" и "Медицина"
Доцентът ще съветва депутатите от "Възраждане" в областите "Здравеопазване" и "Медицина" Снимка: БГНЕС / Архив

Доцентът ще съветва депутатите от "Възраждане" в областите "Здравеопазване" и "Медицина"

Инфекционистът доц. Атанас Мангъров е новият нещатен сътрудник на партия "Възраждане" в 49-то Народно събрание. Това показва справка в сайта на парламента.

Сближаването между инфекциониста и "възрожденците" датира от разгара на пандемията срещу COVID-19. Лекарят, който по това време беше шеф на COVID сектора в Инфекциозна болница, беше представител на партията в работна група, която трябваше да провежда редовни срещи с представители на Министерството на здравеопазването. Поводът бяха ограничителните мерки, носенето на предпазни маски и ваксините срещу коронавируса, пише OFFNews.

След като първият опит завърши с провал, срещите бяха преустановени, но доц. Мангъров често можеше да бъде забелязан на протестите на "Възраждане" срещу COVID мерките.

Сега той ще трябва да съвместява парламентарната дейност с работата си като началник на клиниката за лечение на детски инфекциозни болести в СБАЛИПБ "Проф. Иван Киров.

Друго любопитно присъствие в списъка на нещатните сътрудници е Велислава Кръстева, която беше освободена от Народния театър след конфликта с режисьора Александър Морфов. Кръстева ще съветва ДПС по въпросите на връзките с обществеността.

Същата задача ще има и Севделина Арнаудова, която ще гради публичния имидж на ГЕРБ.

Интересно е и назначението на Дария Спирова, дъщеря на известния в Старозагорско политолог и бизнесмен Евгени Спиров. Той беше сред първите хотелиери, които предоставиха базата си на украински бежанци. Дъщеря му Дария е нещатен сътрудник на коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" в областите "Маркетинг" и "Фотография".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Браво!
    Шапка ви свалям, доц. Мангъров! Само вие говорехте истината и не се отрекохте от науката заради пари! Че още помним и никога няма да простим на ония ГЕРБаджийските лайнари (да им еба путката майна, да пукнат, ДАНО!) от т.нар. НОЩ : Мутафчийски, Кунчев, Кантарджиев, Димо Димов, Георги Арабаджиев, Светлан Кичиков, баба Радка Аргирова математици, астролози, врачки и баячки, които насаждаха страх и паника у хората с повтарянето на откровени лъжи за пандемии, вируси, чували, трупове, зарази и „ваксини“! Пак ще повторя: да им путката майна еба и им пожелавам да умрат в най-страшните болки и мъки, омазани до ушите в собствените си лайна! АМИН!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари