Атанас Атанасов: Всички видяха, че се борихме до последно

0
Ще върнем празна папка на президента за втория мандат
Ще върнем празна папка на президента за втория мандат Снимка: БНТ

Ще върнем празна папка на президента за втория мандат

Ген. Атанас Атанасов - съпредседател на ПП-ДБ обясни в студиото на "Денят започва", че "Продължаваме промяната" - "Демократична България" ще върнат на президента Румен Радев празна папка за втория мандат.

"Ще отидем при президента с ръководството на парламентарната група и с Николай Денков, но ще върнем празна папката, защото нямаме подкрепа за създаване на правителство. Вчера следобед ГЕРБ заявиха категорично, че не желаят да участват в преговори за втория мандат. Би било чудо да има някаква промяна, но не зависи от нас. Всички видяха, че ние направихме всичко възможно и се борихме до последно за това да има правителство. Защото много добре съзнаваме като политическа сила, че близо две трети от българските граждани не желаят предсрочни избори."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    6666
    Всички видяхме как се бприхъе за уСССССрайна и не ви пука за българските граждани.
  • 5
    2
    Балканеца
    Видяхме, атанасов, видяхме как се унижавахте и се молихте на джипко да се смили над вас и да ви прибере под крилото си. Вие, които щяхте да го променяте, да го съдите, сега циврихте и му се молихте. Цялата ви шайка сте готови да се унижавате публично, само и само да ближете още малко кокала. И сте народни представители, то морал е ясно че нямате, но и капка достойнство нямате. Няма да липсвате на никой.
  • 7
    1
    Да, борихте се...
    Борихте се докрай да се задържите във властта, но с тези, които 13 години крадоха и сета не пожелаха да ви пуснат кокала. Защото се оказа, че и вие сте същите, то не беше цар, царица за 800 дни, вие Промяната и нищо за тези 34 години...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари