Атанас Атанасов: Докато сме член на НАТО, заплаха за националната сигурност няма

0
Той посочи, че за него е изключително важен въпросът кога да се чества националният празник на България
Той посочи, че за него е изключително важен въпросът кога да се чества националният празник на България Снимка: БТА

Той посочи, че за него е изключително важен въпросът кога да се чества националният празник на България

Докато ние сме член на НАТО, заплаха за българската национална сигурност няма. Това заяви в Стара Загора лидерът на "Демократи за силна България" и съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов. Той посочи, че "в тази несигурна международна обстановка и две войни в близост, руската агентура не спира да плаши хората у нас какви рискове има и какво ще се случи". Атанасов допълни, че "в такъв момент се вижда какво е преимуществото да бъдем членове на този най-мощен военно-политически съюз в света", предаде БТА.

Народният представител коментира, че "ние сме държавата на изтеклите мандати. Има 21 органа в държавата, които се избират от Народното събрание и всички те са с изтекли мандати. За да може да имаме ефективна държава, институциите трябва да са в мандат, за да може да си изпълняват законосъобразно задълженията", посочи още той. И допълни, че "за този кратък период, откакто се създаде това правителство, приехме 62 закона, които са необходими и за това да получим средствата по Плана за възстановяване и устойчивост, а и за да преодолеем много други натрупани проблеми".

Съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ посочи, че за коалицията "промяната в Конституцията и съдебната реформа са изключително важни приоритети, за които се борят от години". Той посочи, че за него е изключително важен въпросът кога да се чества националният празник на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Абдал Демократович
    Кой беше тоя боклук, сол ташака на Костов, плазмодия милиционер, ибрикът с турска морда, генерал Седерасов. Да ти ЕПМ!!!
  • 4
    2
    Петър
    Как няма някой Герой който да го прати при трактора всъщност където му е мястото
  • 5
    1
    русенец
    Я, снажният левент от с. Батин, възпитаник на СПТУ по ЖП транспорт в Русе, другарят прокурор, раздавал правосъдие в Разград по време на прекръстването на турците, понастоящем господин и демократ, пак е ръсил акъл?! Бе тоя няма ли кой да му насини задника, джудже нещастно?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари