Атанас Атанасов: България ще даде военно-техническа помощ на Украйна

1
Проекторешението за това е внесено в петък
Проекторешението за това е внесено в петък Снимка: БГНЕС

България ще даде военно-техническа помощ на Украйна - това предложение на "Демократична България" ще бъде гласувано през идващата седмица.

Това обяви съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов, предава bTV.

Проекторешението за това е внесено в петък.

Сигурен съм, че България другата седмица ще има решение да предостави военно техническа помощ на Украйна, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    11
    до 9
    Нещо интересно. В Афганистан хамериканците изоставиха оня Чинуик, с който бягаха от Сайгон, знаеш къде е. Та, талибаните го предложили на Русия.:) Хеликоптер, с който вече за втори път бягат посрани.
  • 11
    10
    до 9
    Те се изтеглиха с въоръжението си и в пълен боен ред, с цялото си въоръжение при това посред бял ден.:) Не избягаха!:) Хамериканците оставиха въоръжение и оборудване за трилиони в Афганистан.:)
  • -12
    9
    До8
    Виждам,че си със завидна военна подготовка,та те питам:преди американците,кой беше в Афганистан,те когато се изнизаха по черни гащи ли бяха?Да,да за твоите идоли питам!
  • 10
    8
    до 7
    Изобщо не си прав! Американците си тръгнаха от Афганистан ( избягаха по бели гащи през нощта ) без никой да гърми по тях, даже бяха охранявани от талибаните, че да не им се случи нещо, после даже официално им благодариха.:)) Иначе се получава нещо доста странно, Снитгър, на който му дават над 90% ефективност, с 20-30 ракети не могат да ударят руски хеликоптер. Иначе оня ден в Мариопул украински хеликоптел беше свален с една ракета Стингър. С Джавелин нещата са същите - абсолютно неефективни срещу руските танкове. Та, защо да си даваме съветското оръжие и после да купуваме на баснословни цени хамериканските боклуци?
  • 15
    7
    Бай Чеп
    Евроатлантическия либерален джендърляк за 18 години в НАТО не е донесъл нищо повече за България освен няколко хамъра! Сега иска да раздава и малкото останало от соца, докато ни пазят албанци, италианци, американци, испанци, нидерландци и друг натовски боклук, дето като се гръмне и няма да ги видиш! С тия тъпанари вървим смело по стъпките на Украйна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари