Астрологична прогноза за месец юни

2
Всички зодиакални знаци ще растат
Всички зодиакални знаци ще растат

Юни е един от най-положителните месеци на 2023 година

Астрологична прогноза за остатъка от месец май и за месец юни, подготвена от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев и споделена в Trafficnews.

Препятствията от май и дори от предишни години се разпадат, тъй като юни е един от най-астрологично положителните месеци на 2023 г. Всички зодиакални знаци ще растат и ще се разширяват в кариерата и много други области на живота, тъй като Юпитер в Телец формира положителен секстил със Сатурн в Риби (19 юни). Ако сте работили усилено, Вселената ще възнагради усилията ви, тъй като кармата показва най-положителната си страна.

Май

16 май: Юпитер навлиза в Телец - Късметът има ново лице днес, започвайки година, в която всички зодиакални знаци трябва да възприемат мантрата на зодия Телец: „Бързай бавно!“. Проявяването на живота на вашите мечти идва в резултат на истински живот на наслада.

19 май: Новолуние в Телец - Само след няколко дни Меркурий става директен и сезонът на затъмненията приключва. Почвата скоро ще бъде плодородна, за да засадите семената на важен проект или амбиция, която искате да развиете през 2023 г. Това важи особено за Телец, Дева и Козирог.

21 май: Слънцето навлиза в Близнаци - До 20 юни всички ще бъдем бъбриви, асоциални и малко разсеяни, тъй като комуникацията във всичките ѝ форми поема връх през сезона на Близнаците.

Междувременно сезонът на затъмненията официално приключи и енергията е идеална, най-накрая да се съсредоточим върху написването на тази книга или стартирането на онзи подкаст, за който размишляваме.

Юни

3 юни: Пълнолуние в Стрелец - Тежки уроци може да се очакват за тези, които са се отпуснали или са нарушили правилата, тъй като висшите сили ще ни наблюдават. Всички зодии трябва да са нащрек, докато Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще се учат от грешките си.

17 - 20 юни: Сатурн става ретрограден в Риби - Животът се превръща в мечта, тъй като Сатурн, строгата учителска планета, която носи житейски уроци, навлиза в петмесечна дрямка. До 3 ноември Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще трябва се борят, за да очертаят здрави граници с хората около тях. Новолуние в Близнаци - Трудно е да се види пътят напред при това объркващо лунно събитие. Отговорите, които търсите, могат да бъдат намерени само в дълбоки състояния на спокойствие и медитация. Доверяването на процеса е ключово сега, особено за Телец, Близнаци, Лъв и Риби.

21 юни: Слънцето навлиза в Рак/Лятно слънцестоене - Лятото е официално тук! До 21 юли ще плувате в дълбоките, грижовни и състрадателни води на Рака, като се грижите за себе си, както и за тези около вас.

30 юни: Нептун става ретрограден в Риби - От тази дата до 6 декември определени събития могат да ви събудят за трудните истини, когато розовите очила се свалят. Бъдете готови да видите реалността такава, каквато е! И най-важното: Игнорирайте илюзиите си!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари