Асфалтирани трапове вземат „жертви“ в квартал „Дружба“

5

Намазаните с асфалт разкопки на ВиК - Русе създават сериозни проблеми на шофьорите

От дружеството обещаха, че до края на месеца ще бъдат асфалтирани всички големи кръстовища в Русе. Една седмица по-късно виждаме, че траповете на едно от кръстовищата в един от най-големите квартали на града вече са асфалтирани. Но за зла участ на шофьорите асфалтът се оказва лека замазка. Резултатът са трапове с остри ръбове от над 5 см, което принуждава шофьорите буквално да спират в самото кръстовище. За неразумните шофьори последствията са спукани гуми и изкривени джанти.

Все още има време до края на ноември ВиК - Русе да възстанови пътната настилка, но шофьорите през това време ще понесат още много материални щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Gym
    Тая гума на Пенчо на главата за ореол !!
  • 5
    6
    Петрова
    Как няма кой да ги вкара в затвора тези крадци, такава наглост и безумие!!! С една заплата кмета купи къща, джип и апартаменти ама то от предния кмет все е останало,той все не е отговорен.
  • 14
    5
    Dasa
    И на вик-то да му Ева майката
  • 19
    4
    Вик майкоебач
    Ало ВИК-то пари няма! Аз отказвам да ви плащам пари за водата търсете ги от сервиза само има една мааалка подробност колата е 2021 и цифрата е голяма за ремонт така че смятайте колко години пари от мен НЯЯМААААА! Пс: да поздравите майките си от мен!
  • 32
    3
    Истината
    Некадърници! Некадърници! Некадърници! ВИК и общината!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари