Асен Василев откри две големи грешки в план-сметката на служебния кабинет

2
Пари има за всички, ако не се краде, заяви съпредседател на „Продължаваме Промяната”
Пари има за всички, ако не се краде, заяви съпредседател на „Продължаваме Промяната” Снимка: Фейсбук

Пари има за всички, ако не се краде, заяви съпредседател на „Продължаваме Промяната”

"Поправянето на само 2 грешки в бюджета, сваля дефицита на 3,6%." Това заяви във Facebook Асен Василев, съпредседател на „Продължаваме Промяната”.

След истерията през последните 24 часа по повод бюджета, представен от кабинета на Гълъб Донев, се наложи да погледна и тези писания. На първо четене има поне две големи грешки. Първата е, че по Плана за възстановяване са заложени да се направят всички разходи, 100% от разходите, а да получим 0 процента от приходите. Това е грешка от това 2 млрд. и 881 млн. лв. Втората грешка е, че не е заложено да се съберат 100% дивидент от държавните предприятия. Това е грешка от 1 милиард и 721 млн. лв. Без тези две грешки бюджетният дефицит намалява с над 4 милиарда и половина лева и пада на 3,6 процента”, каза депутатът.

Сигурен съм, че като започне работната седмица и получим информацията, която сме поискали от Министерството на финансите и прегледаме бюджета на Гълъб Донев перо по перо, останалите 0.6 процента ще бъдат намерени. И така ще имаме дефицит от 3 процента, без да се намали с нито един лев нито една заплата, нито една пенсия. Както и преди съм казвал пари има за всички, ако не се краде”, заключи Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Педала хасан
    Грешката си ти изцъклен педераст!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари