Асен Василев: Не виждаме коалиция с ГЕРБ след изборите

0
Видяхме, че и ГЕРБ и ДПС не са готови да предадат властта, заяви бившият финансов министър
Видяхме, че и ГЕРБ и ДПС не са готови да предадат властта, заяви бившият финансов министър Снимка: БТА

Видяхме, че и ГЕРБ и ДПС не са готови да предадат властта, заяви бившият финансов министър

Не виждаме коалиция с ГЕРБ след изборите. Това заяви в Пловдив бившият финансов министър Асен Василев, цитиран от БНТ. От партията очакват компроматна предизборна кампания, но заявиха, че ще се държат над нея.

"Това, което аз не виждам в този скандал е, ако наистина има контрабанда някой е вдигнал бариерата на границата, някой шеф на смяна си е затворил очите, ДАНС или са направили контролно производство и всичко. Това са го следили в реално време или не са разбрали, или някой от ДАНС също си е затворил очите, така че нека да видим всички факти за това какво се е случило и когато тези факти излязат да се види кой се е затварял очите на всички тези места, да се види реално тези хора от кой са били назначени и от кой са били уволнени", каза Асен Василев.

"Не знам защо акцента отиде някъде другаде. Акцентът трябва да бъде върху това, че антикорупционната комисия, изпълняващия функциите главен прокурор и ДАНС това, което направиха е да спретнат едно мероприятие, спрямо главния секретар без в момента да са доказали нищо. Това, което трябва да се занимават те е да обяснят, ако е имало канали за корупция кой ги е покривал, кой е пускал камионите, както стана дума, за да знаем каква е истинската картина в момента това, което виждаме е някаква мозайка от снимки, както някой беше написал доста остроумно имаме подадено обвинение за някой, който организира престъпна група, свързана с корупция, но нямаме никой обвинен за корупция кога ще видим някой който да е обвинен за корупция", обяви Николай Денков.

"Аз лично си признавам грешката, че се надявах, че реформата, която започнахме с всичките закони и имаше вече прогрес, че тези реформи могат да продължат и в някаква част в реалните назначения при регулатори, може би дори в правосъдната система донякъде. Това, което видяхме обаче е че и ГЕРБ и ДПС не са готови да предадат властта, която се управлявали всичките тези години в така наречените постоянна или перманентна власт, но това, което и те мисля, че ще бъдат изненадани е, че всички тези българи, които искат нормална европейска държава, няма да изчезнат", заяви Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Гост
    Масово хората го казаха ,,Досега по големи лъжци ,и тъпани от тези Харвардски хубостници не е имало в българската полит.история!Тези си кръстиха партията Продълж.Промяната,но не уточниха , трябваше да добавят ,,КЪМ ПО ЗЛЕ,,С две думи на ПП им приляга повече ПЪЛНИ ПРОФАНИ ,КЪДЕТО ВСЕКИ ОТ ДВАМАТА КИРУ ,И КОКОРУ ГЛЕДА САМО ЗА ВЛАСТ ДА СЕ ЗАХВАНИ!
  • 6
    4
    Да ама не!
    Излагация: Прекъснаха срещата на ПП с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо
  • 7
    3
    123
    Как не го е срам педерастът долен ! Преди се закле, че коалиция с тях няма да правят но им духа наред на всичките. Да го каже пак след всичко е чутовна наглост.
  • 8
    2
    ХА,
    Че вие и на предните избори не виждахте коалиция нито с ГЕРБ, нито с ДПС пък какво стана?!? И тогава и сега все вкарвате Боко в пандиза, пък той все по чист и по-чист излиза! Смешковци лъжливи!
  • 7
    1
    Балканеца
    Тези до вчера все едно не се молиха на джипко да не разваля сглобката, утре пак ще заговорят за промяна на модела сигурно, смятайте колко са празноглави избирателите им хахаха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари