Асен Василев назначил Виолета Лорер в борда на Европейска инвестиционна банка

0
Николай Денков разследва случая
Николай Денков разследва случая Снимка: БГНЕС

Николай Денков разследва случая

Спешен съвет при премиера Николай Денков е опитал да разбере как е станало назначението на Виолета Лорер в Европейската инвестиционна банка, съобщи "24 часа".

Както стана ясно днес съпругата на депутата от "Продължаваме промяната" Даниел Лорер е била назначена от министъра на финансите Асен Василев за представител на България в борда на Европейската инвестиционна банка.

Допреди малко в кабинета на министър-председателя Денков са били на съвещание вицепремиерката Мария Габриел, съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков, Христо Иванов, Владислав Панев и Атанас Атанасов. А от страна на ГЕРБ са участвали Деница Сачева, Десислава Атанасова и Томислав Дончев.

Форматът е трябвало да уточни механизмите за назначенията на зам.-министри и областни управители, както и на регулаторите. По време на срещата обаче станало ясно, че Василев е назначил Виолета Лорер в ЕИБ. Като изненадани от новината били дори Кирил Петков и Николай Денков.

Спешна проверка показала, че финансовият министър Асен Василев сам е пуснал съгласуване за назначението с останалите министри. Като дал 60 минути за отговор на искането му. След като получил съгласуванията, той разписал назначението на Виолета Лорер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    гледам
    тука и фашист се завъдил, че и русенец се кръстил, селянинът му със селянин!
  • 3
    3
    заповядай
    да ме убиваш. Укроблядюго блядска. Само това ви е в главите нацистки. Нямам търпение да прочета коментарите ви, когато братята ви зачистят окончателно. Ще падне смях.
  • -12
    2
    Русенец
    Малоумен русороб, сигурно теб, неграмотнико трябва да назначи??? Всички от Възраждане трябва да бъдете убити.
  • 16
    1
    Даммм,
    Дебел педеразз, назначил назначил жената на хитър и пресметлив чифутин, за някаква шефка в някаква си БАНКА? Не е ли естествено за €ВРОатлантическите им ЦЕННОСТИ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари