Асен Василев: Мафията е в криза и може би ще фалира

2
Мога да уверя г-н Борисов, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите отново
Мога да уверя г-н Борисов, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите отново

Г-н Борисов е притеснен от моята финансова политика – разбирам го, мафията е в криза и може би ще фалира

Така бившият министър на финансите Асен Василев отговори на критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. На брифинг днес Борисов заяви, че „финансовата катастрофа, която е оставена от бившия финансов министър Асен Василев, е непоправима“.

Във видеообръщение, излъчено на страницата на „Продължаваме Промяната“ във Фейсбук, Асен Василев заяви, че по времето, когато е бил министър, са повишени пенсиите, детските градини са станали безплатни и е спрян корупционният канал на „Капитан Андреево“ за отровни храни.

„Мога да уверя г-н Борисов, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите отново, ще повишим минималната работна заплата и всички средства на държавата ще отидат при нейните граждани, както и че антикорупционната комисия ще заработи и най-накрая ще започне да гони корумпираните“, каза още Асен Василев. „Не се притеснявайте, мафията ще фалира наистина“, заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Анастас
    Американски боклук, какво пенсии ще увеличаваш, като ще теглите нови 8 000 000 000 лева заеми ли?! Със заеми и банкянският управляваше, но тези американски мекерета са убийци на българското население и на българското поколение!
  • 1
    2
    sjkak
    Само грантополучателите вярват на евроатлантическите ценности и на общата европейска политика на санкциите и на солидарност! Пак народите ще платят цената, а предателите управленци - пак ще заминат за сащ, където беше и горбачоф - убиецът!
  • 0
    1
    русенец
    Радев, хайде да ми обясниш коя черта в характера или в знанията му хареса на тоя? Ми тоя гей е и тъп педераст!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари