Асен Меджидиев: Случаят с родилката в Русе е ужасна трагедия

2
До края на седмицата може да имаме резултат от проверката на Медицински надзор, каза здравният министър
До края на седмицата може да имаме резултат от проверката на Медицински надзор, каза здравният министър Снимка: БГНЕС

До края на седмицата може да имаме резултат от проверката на Медицински надзор, каза здравният министър

"Причините за смъртта на родилката в Русе може да са много. Предварително не мога да се изкажа. Моментално се реагирали. Информирах се съобщенията. Не се наемам да коментирам лични съобщения", заяви по bTV служебният министър на здравеопазването д-р Асен Меджидиев.

"Медицински надзор проверява как се спазват медицинските стандарти и как е извършена медицинската дейност. Това е оторизираният орган. Това е ужасна трагедия. Знам какво е на колегите, знам какво е и на близките. Надявам се до края на седмицата да имаме резултат", обясни министърът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    татяна петрова Митева
    Г-н Министър и ние чакаме отговор на подадена жалба от 20.04.23г. по повод нелепата загуба на 31.03.23. Пламен Младенов Митев 43год...Само за 12часа загубихме нащия син в ОАРИЛ на УМБАЛ Канев.На 30.03.23г. в 20ч.30мн. ни съобщиха ,че е добре да не се притесняваме и на 31.03.23г. в 9,30ч ни съобщиха че синът ни е починал.Няма консулти през изминалата нощ,изследванията са критични, но оставам с убеждението ,че нищо не се прави за болните.Детето ни почине от безхаберието на дежурния персонал.Това не е УМБАЛ болница! Чакам вашия отговор .
  • 7
    5
    daskal
    Чета коментарите и се чудя... Какво значение има дали починалата жена е циганка, арменка, еврейка или китайка? Това ли е най-важното в случая? Що за примитивен расизъм?
  • 7
    4
    гинеколог
    Над 1/3 от 50 хилядите жители на Русе са тъмнозелени. Щото българи в града не остаха много. Едва ли може да им се за забрани да раждат едва ли не.
  • 2
    3
    Sofia
    Умряла,случва се,и в Медика,умря една близка,правиха и коронарография,и я умориха,от некадьрност ,и не знание тъпите докторчета,не знам защо не дадоха гласност!Повечето лекари не завършват,а си купуват дипломите,така,че така ще е,сърдете се на ГЕРБ,поискайте обяснение от тях,и пак гласувайте за тях,...
  • -8
    2
    Stoian
    Момичето е от ромски произход,циганка е,и може и за това да са я зарязали,ако е по елементарно и Първобитно момиче,с лош български,така става!Гадна история!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари