Асен Меджидиев: До края на годината ще имаме първия медицински хеликоптер

0
Здравният министър добави, че държавата е готова да участва и с допълнителни средства, ако се наложи
Здравният министър добави, че държавата е готова да участва и с допълнителни средства, ако се наложи

Здравният министър добави, че държавата е готова да участва и с допълнителни средства, ако се наложи

„Няма да се лишим от медицински хеликоптери. До края на годината ще имаме първия хеликоптер в страната. В момента подготвяме документите за нова процедура, която ще бъде пусната. Силно се надяваме, че февруари месец ще бъде пусната“, каза служебният здравен министър Асен Меджидиев в ефира на bTV.

По думите му държавата е готова да участва и с допълнителни средства, ако се наложи.

Междидиев каза, че е прекратено участието на дружеството „България Хели Мед Сървиз“, тъй като експертизата му не е била добра. Решено е процедурата да бъде поета от Държавния авиационен оператор.

„Две обществени поръчки се провалиха. Не, че е нагласена поръчката, а е ниска експертизата на хората, които са изготвили документите за обществена поръчка“, каза здравният министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    джони
    хеликоптерите не са проблем, откъде опитни пилоти?
  • 2
    1
    LOL
    Кога бе? Коя година? Ей ся тиквоча като се завърне на бял кон ще видим медицински хеликоптер знаеш кога. Да напомням ли, че ГЕРБ си ползваха кугърите за всякакъв транспорт, включително медицински. Обществена поръчка за медицински хеликоптери от която не могат да приберат под масата няколко милиона НЯМА ДА ИМА.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари