Асен Генов: Мария Габриел е на нивото на Кирил и Асен

7
Според Георги Харизанов това е огромен комплимент за Кирил Петков
Според Георги Харизанов това е огромен комплимент за Кирил Петков Видео: BTV

Според Георги Харизанов това е огромен комплимент за Кирил Петков

Георги Харизанов се скара с блогъра Асен Генов, според когото номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел е на нивото на Асен Василев и Кирил Петков.

„Той каза, че госпожа Габриел била на нивото на Кирил и Асен. Извинявам се много, това е огромен комплимент за г-н Петков. Защото госпожа Габриел е член на Европейските комисии и човек, който коментира на най-високо политическо ниво с всички. В същия момент Урсула вика Киро, и тя ми вика, и аз ѝ викам на Урсула. И тя ми вика: Киро, Кириле, и аз викам, и тя ми вика. Нека да не правим толкова незаслужени комплименти на хора, които не са на нивото на Мария Габриел. Дали тя е на тяхното ниво, мисля, че в политиката няма нищо по-лесно от това“, каза Харизанов в „Лице в лице“ по bTV.

„Нека пък аз да не се съглася с г-н Харизанов, да коментираме ораторските способности на един и друг. На същото ниво би бил разговора, ако коментираме нивото на английския и френския език на госпожа Габриел. Мисля, че политиката е малко повече от това, тъй като повечето евробюрократи, така да ги нарека, комисари, председатели, техният английски не е роден и английският им не е блестящ“, контрира Генов.

„Това как е аргумент, че Кирил Петков не може да говори на български. Урсула вика Киро, тя ми вика и аз ѝ викам, Кириле“, захапа опонента си Харизанов.

„Г-н Борисов също е известен със своя народняшки диалект, той също често го използва. Ако Борисов можеше да говори народняшки разбираемо за народа...“, опита да продължи Генов, но Харизанов го прекъсна: „Говорим за Габриел, Кирил и Асен. Каква е връзката с Борисов?“

„Имах предвид, че тя е в този профил. Млад, успял, работи в чужбина“, аргументира се Генов.

„Те не са в нейния профил“, изрази несъгласие Харизанов.

„Нека да бъде неговото, не са в нейния“, примири се Асен Генов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    До 3
    Явно на някои им е хубаво да ги пърпорят с 200..
  • 9
    3
    Sтанко
    Мара Габриелата=Цецка Цачката номер 2! Тиквомир продължава да ви се подиграва, а има дебили, които продължават да гласуват за ОПГ ГРОБ=ДПС!
  • 0
    2
    Срам
    Когато видя и чуя Киро и Асен сменям програмата заради ниското им ниво като политици и доброжелатели на България. Единствено нивото им по лъжеговорене и арогантност са ненадминати. След като чух, че първата задача на Габриел е оставката на Гешев може да я сравним с нивото на Харвадците. Вече се питам чие предложение е тя. На ПП или на ГЕРБ?
  • 13
    1
    Стоян
    Ама тя е под нивото им!Тя е Пьлна скрьб!Смешна история,противно масковидно същество!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари