Асен Бербатов остава в ареста

0
Приятелката му беше освободена
Приятелката му беше освободена Снимка: БГНЕС

Братът на футболната ни звезда Димитър Бербатов - Асен, който бе задържан и обвинен за притежание и разпространение на наркотици, остава в ареста, съобщи в. 24 часа.

Той бе арестуван преди дни по време на специализирана полицейска операция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества в Благоевград.

Окръжният съдия в Благоевград Диана Узунова уважи искането на прокуратурата за задържането под стража. Арестуваната с него Анна Папучарова обаче бе пусната на свобода без никаква мярка, въпреки че и двамата са обвинени в пласиране на дрога.

Мярката се гледаше при закрити врата за медии и роднини. Извън залата останаха бащата на братята Бербатови, както и съпругата на Асен - Димитрина Бербатова. Тя неколкократно пъти държа висок тон на медиите с искане да не бъде снимана.

До арестите се стигна, след като в лек автомобил БМВ, ползван от 27-годишния благоевградчанин И. К.Б., е намерено и иззето около 1,70 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин. Полицията разпитала наркомана и той предал дилъра, от който купил дрогата. Посочил лицето Асен Бербатов и казал, че сделката е станала в района на магазин Метро. Последва незабавно издирване на Бербатов.

Той е засечен да пътува в лек автомобил "Ауди" с 28-годишната му приятелка Анна. При извършената проверка на автомобила в Бербатов е открит около 1 грам кокаин, в дамската раница на младата жена е намерен 2,4 грама канабис, а в джоб на дамска дреха - сумите от около 6700 лв., 75 евро и 10 паунда. Двамата са държали и кристално светлокафяво вещество с тегло 0,7 грама, което най-вероятно е хашиш. Братът на футболната ни звезда заявил, че той е сложил дрогата в раницата на жената, тя не знаела, че е вътре.

Това е поредно задържане на 37-годишния Асен Бербатов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари