Арман Бабикян: В София не си даваме сметка, че има различни Българии

2
Гледаме надменно на хора, при които стомахът мисли вместо главата, заяви журналистът
Гледаме надменно на хора, при които стомахът мисли вместо главата, заяви журналистът Снимка: Дарик радио

"Непрекъснато сме в изходна позиция и хората за съжаление трябва да свикнат с това".

Това коментира журналистът, общественик и бивш депутат Арман Бабикян в "Седмицата" на Дарик радио. ...

"Непрекъснато сме в изходна позиция и хората за съжаление трябва да свикнат с това". Това коментира журналистът, общественик и бивш депутат Арман Бабикян в "Седмицата" на Дарик радио.

По думите му протестът този път е различен, доколкото изобщо има протест. "По-скоро имаше митинги за подкрепа и митинги за радост от свалянето на някого. 2020 г. беше абсолютно различно. Контекстът е различен, защото беше много сложно и трудно да бъдат събрани толкова много хора на едно място, за да бъде свален диктатора. Тогава стигнахме до съотношение 70 на 30 в полза на протестите, сега съотношението не е такова", посочи той.

"Сега е по-сложен момент и хората се прибраха в техните идеологически ниши - не се налага да бъдем с хора, които не харесваме, тогава се налагаше", каза още журналистът.

За Никола Минчев Бабикян коментира, че лично той му симпатизира, защото се е научил да балансира. "Като всяка невинна жертва, паднала по време на бой, предизвиква симпатии".

За премиера в оставка Кирил Петков Арман Бабикян каза следното: "Може би разбра, че е трудно, и това не е малко. Може би започнаха да разбират размера и технологията, с която работи противникът – тоест мафията".

"Българският народ в момента е в менгеме. Ужасяващо менгеме. Въпросът е, че народът го разбра преди властта. 60-70% от хората са ужасно натоварени от това, че икономиката страда, съответно сметките им страдат", коментира Арман Бабикян.

Според него сега е времето "Продължаваме промяната" да се коалира предизборно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари