Арман Бабикян: Прокуратурата носи букети на дамите и поетично нахлупва каскети

0
А най-мразят премиер да им казва от някакво листче кой е в основата на корупцията.
А най-мразят премиер да им казва от някакво листче кой е в основата на корупцията.

На прокуратурата напоследък непрекъснато ѝ "оказват влияние" и много се притеснявам

Последния път я разстроиха за пренасянето на пари в чували от поръчките за АМ Хемус. Сега за проверката на прясно изритания шеф на Булгаргаз. Ама те са едни раними души и никак не обичат да им се говори. Нито в ЦУМ, нито между "каки", нито да им викат " ти си го назначи".

А най-мразят премиер да им казва от някакво листче кой е в основата на корупцията. Разстройват се. Те носят букети на дамите и поетично нахлупват каскети, докато ловят златни рибки. Не го правете дори "индиректно", защото ще се разсърдят и ще откажат да гонят корумпетата, а не като до сега или по времето на Бате, когато ги "ловяха" само като му погледнеха очичките. Търчаха като джуджета и не питаха " Кой" ми е ял от чинийката или коя Му е спала в легълцето.....

Арман Бабикян

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари