Арман Бабикян: Иван Гешев ще се защити

1
Гешев разбра който е този, който се опитва да го отстрани в момента, обясни пиар експертът
Гешев разбра който е този, който се опитва да го отстрани в момента, обясни пиар експертът Снимка: Фейсбук

Гешев разбра който е този, който се опитва да го отстрани в момента, обясни пиар експертът

"Тези, които инсталираха Ива Гешев на поста главен прокурор, сега решиха да си го приберат, за да паснат на политическата ситуация. Гешев обаче ще се защити и единствения начин да го направи е, като огласи разследванията, които до сега незаконно е държеше „на трупчета“. Това коментира пиар експертът Арман Бабикян, който е част от Гражданско сдружение „Ние идваме“, предава БНР. Според него, кризите в прокуратурата и политиката дават уникален шанс за стартирането на реални реформи: "Тези, които се страхуват от Гешев, имам предвид неговите инсталатори от ДПС и ГЕРБ, и тези, които искат реформи в един момент може да се срещнат в една точка и да променят, ако не Конституцията, то поне законите, свързани с правосъдната реформа".

По повод заявката на Мария Габриел, че ще изпълни първия мандат и в понеделник ще предложи правителство от експерти, Арман Бабикян коментира: "В папката на Габриел очаквам да видя страховете на Борисов. Този човек неуморно се бори за индулгенция. Но сега, в комбинация с фактите, които стоят при главния прокурор, е много трудно измъкването. Тези разследвания на трупчета, до сега, бяха за политическите опоненти на Борисов. Сега става въпрос за него самия, защото Гешев разбра който е този, който се опитва да го отстрани в момента".

"Абсурдно е, че сега по-лесно може да се намери мнозинство на промени в Конституцията, отколкото за редовен кабинет", коментира още Арман Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари