Арестуваха руснак, заплашвал с убийство жена в София

0
Руският гражданин е гонил жената в квартал „Гоце Делчев“, заплашвайки я с убийство
Руският гражданин е гонил жената в квартал „Гоце Делчев“, заплашвайки я с убийство

Руският гражданин е гонил жената в квартал „Гоце Делчев“, заплашвайки я с убийство

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 52-годишен гражданин на Русия, заканил се с убийство на жена, съобщиха от прокуратурата.

На 18.02.2023 г. около 17:30 часа, обвиняемият В.Г. гонил А.И. из ж.к. „Гоце Делчев“ в гр. София и ѝ се заканил с убийство. Деянието е извършено в условията на домашно насилие.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до 6 години.

В.Г. е осъждан и в момента на извършване на деянието е бил в изпитателен срок. Предвид възможността да извърши друго престъпление, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари