Арестуваха Белослава за шофиране в нетрезво състояние

0
Пробата с дрегер е отчела 1,2 промила алкохол
Пробата с дрегер е отчела 1,2 промила алкохол Снимка: Facebook

Пробата с дрегер е отчела 1,2 промила алкохол

Певицата Белослава е задържана рано тази сутрин - около 04:30 часа, за шофиране в нетрезво състояние, предаде NOVA.

Била е спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево". Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1, 2 промила алкохол.

Белослава е задържана в районното. По закон при над 1,2 промила се носи наказателна отговорност. Изчакват се и взетите ѝ кръвни проби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Истината
    Ами богатичка е. Има бутиков хотел на морето и си мисли, че всичко й е позволено, а вече е забравила, че законите са за всички.
  • 6
    3
    Не ми дреме
    Нито за тая лелка, нито за други. Ама изобщо не ми дреме на хуя! Докато не започнат да ми ядат парите от национален фонд култура. Руд Колева - над 130 000 лева за година. За тая не знам. Ася Пенчева, БНР - идея си нямам колко пари за заплати и осигуровки съм и платил!
  • 7
    2
    Луди, луди жаби ...
    Тази си е повярвала, че е певица - такива бездарници с лопата да ги ринеш. Пее с "Ъпсурт" някакво тъпо парче: "Мразя мастика без айрян. “Битият бит” е банална фраза! Нека идеме в твоя секси хол. Нека видим стоката от Мексико. Перхидрол. оу. Идва ми силата от глупости, познай защо! Всеки ден съм пиян, всеки ден - срам! Нейното дупе - златната тулумба! Твойта майка ще се чуди! (И твойта майка също)" ... Явно и полицаите не са чували нито за нея, нито за майка й.
  • 11
    1
    ........
    Засрами се бе овца такава!!!!!Какъв пример даваш на така наречените тиненейджерчета!!!!!Срам и позор!!!!Певица била!!!!!!Боклук!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари