Арестуваха издирван мъж на жп гарата в Горна Оряховица

3
Издирвано лице предадено на МВР - Ловеч
Издирвано лице предадено на МВР - Ловеч

Издирвано лице предадено на МВР - Ловеч

Служители на ЗЖУ - Русе установиха 27-годишен от Павликени, който се издирва от ОДМВР - Ловеч с мярка "принудително довеждане".

Вчера около 21:00 часа на жп гара - Горна Оряховица, служителите на ЗЖУ извършвали проверка на граждани, когато установили 27-годишния мъж. В хода на проверката било установено, че той е обект на издирване от ОДМВР - Ловеч.

Въз основа на получената информация, служителите на ЗЖУ уведомили инициатора на издирването. Мъжът бил предаден на съответните служители за поетапно конвоиране до Ловеч.

През денонощието полицейските патрули в област Велико Търново проверили общо 278 граждани, от които 93 за употреба на алкохол и 187 автомобила, от тях 24 товарни. Заснети са 20 видеоклипа за скорост. Съставени са 15 акта и са наложени 66 глоби по фиш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари